VEB 2023 információk első kézből a bécsieknek a magyar nagykövetségen

A magyar nagykövetség bécsi belvárosában található elegáns barokk palotájában az érdeklődők már a megismerkedhetnek a VEB 2023 program részleteivel.

Az InfoPoint célja, hogy a nagykövetségen megforduló osztrák, magyar és nemzetközi vendégek (diplomaták, politikusok, rendezvényekre érkezők) közvetlenül találkozzanak a VEB 2023 programmal, annak vizuális megjelenítésével, és természetesen találjanak naprakész információs anyagokat is német ill. angol nyelven - mint jelenleg az In Progress kiadvánnyal. Ezen kívül a nagykövetség egyik munkatársa mindig friss információkkal rendelkezik majd a programról.

Érdekesség, hogy a bécsi nagykövetségi palotából - melynek egyik része a 17-18. században Udvari Kancellériaként működött - különös történelmi szálak vezetnek Veszprémbe: Az utolsó Bécsben tevékenykedő egyházi kancellár ugyanis Acsády Ádám Péter veszprémi püspök volt 1726-tól 1732-ig, amikor is Bécsből visszatért egyházmegyéjébe.

Az osztrák és délnémet piacra és célközönségnek dolgozó regionális megbízottak szervezésében a következő hónapokban további VEB 2023 InfoPointok létesülnek majd Ausztria és Baden-Württemberg városaiban.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!