Végső hajrá – Mindenki szurkoljon!

Mik a tervek az EKF verseny hátralévő napjaira? Mészáros Zoltán a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. ügyvezetője erről beszélt a Méz Rádió legutóbbi Veszprém-Balaton 2023 című magazinműsorában. Már csak hármat kell aludni, és végre kiderül, hogy „V”-vel kezdődik-e a nyertes város neve!

Mik a tervek az EKF verseny hátralévő napjaira? Mészáros Zoltán a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. ügyvezetője erről beszélt a Méz Rádió legutóbbi Veszprém-Balaton 2023 című magazinműsorában.

Már csak hármat kell aludni, és végre kiderül, hogy „V”-vel kezdődik-e a nyertes város neve!

Bár a munka elején sokan szkeptikusak voltak, idővel egyre többen kezdték támogatni városunk pályázatát – a fiatalabbak bizalmát is sikerült elnyerni, hiszen ők még az idősebbeknél is támogatóbbak és pozitívabbak. A 2010-es pályázat óta pedig sok tanulságot is levontunk, és nagyobb erővel fordultunk a versenyhez – számolt be a pályázatot koordináló cég ügyvezetője.

Mészáros Zoltán hangsúlyozta: “a bő három éve tartó munka után a december 14-ei eredményhirdetésen – délután fél 4-kor – a magyar és nemzetközi sajtó előtt kimondják a következő magyar Európa Kulturális Fővárosa címet elnyerő város nevét a Művészetek Palotájában. Addig is szerdán a 12 tagú bizottságból 5 zsűri tag látogatja meg a Királynék Városát, akiket a belvárosban végighaladva – például a Hangvillát, az Óváros-teret, a Szentháromság-teret, a Benedek-hegyet és a Viaduktot érintve – győzünk meg arról, hogy Veszprémben lenne a legjobb helye ennek a címnek. Végül pénteken reggel bemutatjuk csapatunkkal a programunkat egy prezentációban.”

Bármi is lesz az eredmény pénteken, mindenképpen büszkék lehetünk, hiszen már a pályázati munkában is nagy eredményt értünk el: a város igazi közösségként szurkol, és olyan büszkén viseli a kis 2023-as kitűzőt, mint egy kokárdát!

Utolsó pillanatok. Hajrá Veszprém!

(Ágel Zita)

GALÉRIA

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!

Még 47 nap 17 óra 12 perc 26 másodperc
van hátra a megnyitóig!