Te is részese voltál! Küldd el kedvenc emlékedet a ragyogó 2023-as évről!

Izgalmas, eseménydús és ragyogó évünk volt 2023-ban, tele maradandó élményekkel és emlékekkel. Neked melyik volt a kedvenced?

A varázslatos Megnyitó? Egy feledhetetlen koncert a Gyárkertben? A Magyar Mozgókép Fesztivál filmes forgataga? Csillagos ég alatt hallgattad a Romkoncertek előadásait? Bejártad a Bakonyt a Pajta Program vagy a Kultháló rendezvényeivel? Megtaláltad a kedvenc bandádat az Utcazene Fesztiválon? Még megvan az első mozijegyed a FOTONból? Sose felejted el az első randit a Papírkutyában? Barátokkal közös ebéd a Hosszúasztal Pikniken? Lenyűgözött az Inota Fesztivál? Önkéntesként segítetted a rendezvényeket? 

Reméljük, mindenkinek van egy csodás pillanata az EKF évből, amelyre még évek múltán is emlékezni fog. Küldd el nekünk legkedvesebb emlékedet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévről, és ajándékcsomagot nyerhetsz, sőt, akár a hamarosan induló EKF kiállításon is viszontláthatod. A kedvenc emlékedet szinte bármilyen formában elküldheted, legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy akár novella.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!