Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet!

Mi volt a legkedvesebb emléked tavalyról? Kifulladásig ugráltál a Bondoró Fesztiválon, vagy a Gyerekerten? Sose felejted el a Bűvös Bábos Fesztivál vagy a Szörnyek és Sellők előadásait, vagy a Csűrdöngölők népmeséit? Nagyokat zenéltél, esetleg megtanultál új hangszeren játszani? Felléptél a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncolhattál az Utcazene Fesztiválon? Robottal játszottál a Digitális Tudásközpontban? Rajzold meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévhez fűződő kedvenc élményedet és küldd el nekünk!

A rajzpályázatra várjuk 5-10 éves gyerekek rajzait, digitálisan és papír alapon. A pályázó adatait kérjük az alábbi űrlapon megadni, a pályázathoz szükségünk lesz többek között a pályázó nevére, életkorára, az iskolája nevére és egy elérhetőségre. Az eredeti rajzok beadhatók személyesen az EKF Infopontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton erre a címre: Veszprém-Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., "O" épület.

A beérkezett rajzokat bemutatjuk a VEB2023 online felületein, és 40 darab élőben is látható lesz az idei Gyerekert rendezvényen!

A 40 darab kiállított rajz alkotói értékes ajándékcsomaggal gazdagodnak, és emellett az összes pályázó között még 10 db ajándékcsomagot sorsolunk ki.

HOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ: 2024. április 28.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!