Múzeumok Éjszakája 2024

Idén is vár a Múzeumok Éjszakája Veszprémben! 2024. június 22-én egyetlen jeggyel a város 7 kulturális intézményében több tucat program lesz látogatható - ezúttal a megszokott nyitva tartási időn túl is.

Az idei Múzeumok Éjszakáján nyitott kapukkal vár mindenkit többek között a Laczkó Dezső Múzeum, a Művészetek Háza Veszprém, a Veszprémi Petőfi Színház, a Kabóca Bábszínház, a Veszprémi Várbörtön Látogatóközpont, az Agóra Veszprém Kulturális Központ és az Eötvös Károly Könyvtár. Workshopokra, előadásokra, tárlatvezetésekre, pop up kiállításra, tematikus sétákra és sok más izgalmas programra számíthatnak a résztvevők.

Különleges tárlatvezetések, interaktív digitális workshopok, filmvetítés, színdarab, nyomozós kalandjáték, valamint hagyományőrző programok is várják az érdeklődőket a „Királynék városában”. 

A gyerekeknek is sok-sok játékos programmal készülünk.

A kombinált teljes árú jegyek 3000 forintba, míg a kedvezményes jegyek 6 és 18 év közöttiek számára 1500 forintba kerülnek. Azok a veszprémi lakosok, akik Veszprém Kártyával váltanak jegyet, 20% kedvezményre jogosultak.

A kombinált jeggyel rendelkezők az esemény alatt díjmentesen utazhatnak a V-Busz járatain.

Egyes események limitált befogadóképessége miatt javasolt az elővételes online jegyvásárlás és helyfoglalás. 

A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT A RÉSZTVEVŐ INTÉZMÉNYEK FENNTARTJÁK!

Vissza a főoldalra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!