Be Massive Horizon - Veszprém

VEB2023 szervezés Veszprém
VEB2023 szervezés Veszprém

Veszprémben kezdte a 2020-as tavaszi szezont a Be Massive Horizon csapata. A live stream-et ezúttal Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontról. A Be Massive Horizon sorozat szervezője Metha az elmúlt években hazánk leglátványosabb helyszíneire szervezett elektronikuszenei eseményeket, amiknek élő adásait eddig több mint 1 millióan néztek meg online.

A Be Massive Horizon csapata keresve sem találhatott volna jobb helyszínt tavaszindító online eseményének, hiszen a város 2019-ben kapta meg az UNESCO ’Zene városa’ címet, 2023-ban pedig Európa Kulturális Fővárosa lesz. A Veszprémből közvetített online DJ szettben bemutatták a város nevezetességeit, hangulatos utcáit és békebeli mulatóit is. A veszprémi Horizon epizódban Peter Makto zenél, aki a karrierje meghatározó hat évét töltötte a városban. Az országosan és Európa szerte is ismert művész kiadója a Truesounds Music többi előadójával együtt a mai napig minden évben fellép a városban. Peter Makto a szettjében olyan hangszeres, vokális house és deep house zenéket játszott, amelyek megidézik a Veszprémben töltött éveket. 

A Be Massive Horizon azzal a céllal indult, hogy az ország leglátványosabb helyszíneire szervezett zenei eseményekkel és elő közvetítésekkel tegyék vonzóvá a legszebb magyarországi lokációkat a fiatalok körében. Az elmúlt években hazánk 18 különleges helyszínéről jelentkezetek, így segítségükkel többek között Badacsony, Lilafüred, Keszthely, Pécs és Tihany nevezetességeit ismerhették meg a sorozatot online követői. 2020 tavaszától a Csodás Magyarországgal közösen, már kilenc Be Massive Horizon részt forgattak, amit több, mint 1 millióan láttak már a világhálón.

Fellépő/Artist

PETER MAKTO / TRUESOUNDS MUSIC

Szervező/Organizer: 

BE MASSIVE HORIZONE 

be massive Ünnep Elektronikus zene live stream

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!