Indián Nyár Fesztivál

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés

Amikor a nyár látszólag véget ér…, az Indián Nyár akkor kezdődik! Az Indián Nyár Fesztivál a 18-35 éves korosztályt célzó háromnapos nyárbúcsúztató esemény, amely jókedvről, vidámságról, új ismeretségekről és egy feledhetetlen közösségi élményről szól. Napközben viták és beszélgetések, közösségépítő programok várnak mindenkit, amelyeket táncházak, zenés-táncos programok követnek, de lesz tábortűznél éneklés, sör-és borkóstolás, ismeretterjesztő gasztro-túra, közösségi sport, és kézműveskedés is... és még hosszan sorolhatnánk a három napos együttlét programjait. Találkozhatunk itt Brain Bar előadásokkal, a színpadon például a Janusz Színházzal vagy a Momentán Társulattal, kötetlenül beszélgethetünk nagyvállalatok vezetőivel, színházigazgatókkal - vagy egész egyszerűen csak egymással.

Az előadásokon, beszélgetéseken szó lesz a családi kapcsolatokról, párkapcsolati kérdésekről, családbarát szemléletről vállalkozások vagy épp az egyetemi élet vonatkozásában, munka-magánélet egyensúlyról - mindez természetesen a fiatalok érdeklődése körének tükrében, az ő szájuk íze szerint megfogalmazva.  

A főszervező Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány már kipróbált formátuma, a huszonéveseknek szóló Szóbox-vitasorozata olyan témákat dolgoz fel, amelyek sokakat érdekelnek, népszerűek, de megosztóak. A koncepció szerint két ismert személyiség osztja meg egymással és a közönséggel a témában képviselt érveit. A cél nem a másik meggyőzése, hanem a különböző álláspontok láthatóvá tétele, a konstruktív vitakultúra terjesztése. A sorozat azért született, mert a közbeszédben, a közösségi felületeken jórészt fogyasztásra készen kapott álláspontok jelennek meg, amelyek a gondolkodásra, a bonyolultabb kérdések megfontolására, saját vélemény kialakítására jórészt semmi esélyt nem adnak. A Szóbox a nyíltsisakos vitázás tere, ahol azonban moderált körülmények között ismerhetők meg a nézőpontok. 

Megvalósító: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány 

Időpont: 2023.09.1-3.

Helyszín: Veszprém

Partnerek: Pannon Egyetem, Veszprémi Petőfi Színház 

hidak

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!