Little Moon

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés

A veszprémi Little Moon dalszerzői estek bemutatkozási lehetőséget nyújtanak tehetséges, de még kevéssé ismert művészeknek, emellett pedig találkozási pontként szolgálnak a helyi zenei élet résztvevői számára.

A közönségnek zenei csemegét jelent, a fellépőknek egy figyelmes közönséget, a következő generációnak pedig biztatást és motivációt, hogy a zenei karrier egy érdemes és járható út.

Olyan környezet létrehozása volt a cél, ahol a zenész fókuszált figyelmet kap és a dal kerül a középpontba. Az estekről stúdióminőségű hang és szép videó készül, ami révén a fellépők nagyobb közönség előtt is bemutatkozhatnak. A felvételek heti rendszerességgel jelennek meg a Little Moon YouTube csatornáján.

A csapat négy lelkes veszprémi fiatalból áll (Golarits Marci "Géem", Heilig Andris, Juhász Zoli, Tóth Bence), akik feltörekvő zenészekként a saját bőrükön tapasztalják, mire lenne szüksége a helyi zenészek következő generációjának.

A projekt keretében 2022-ben már hét koncertest volt (ráadásként egy karácsonyi különkiadással), amelyen összesen 16 fellépő zenélt. A koncertekről készült videók egy része már láthatók a Little Moon Youtube csatornáján.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévben további barátságos hangulatú koncertekre, valamint az azokról készült profi koncertvideókra számíthatunk, de a Little Moon tagjai készülnek dalszerző workshopokkal, beszélgetésekkel és podcast adásokkal is.

Veszprém Little Moon

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!