Káptalantóti – Parókia Coworking

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

„A Parókia Coworking-ben egy „harmadik hely” jellegű közösségi központ valósul meg, amely elsősorban az itt élők számára nyújt kisközösségi programokat.” 

A Káptalantótiban működő Parókia Coworking-ben egy olyan „harmadik hely” jellegű közösségi központ valósul meg a Pajta program keretében, amely elsősorban az – egész évben - itt élők számára nyújt kisközösségi programokat.

Az otthon, mint első hely és a munkahely, mint második hely mellett mindennapos találkozási lehetőséget, közösségi-kulturális programokat kínálunk a környéken élőknek, elősegítve a különböző művészeti, szakmai csoportok kialakulását.

A kistelepülési közösségi irodák a közös munkatér mellett a közösségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, kreativitás színterei is, olyan XXI. századi „pajták”, amelyek egész évben és hétköznap is nyitva vannak, így munkaidőben irodaként, délutánonként és hétvégén közösségi központként működnének, egész éves programokkal várják a környéken élőket.

A helyszín adottságai és jellege sem teszik lehetővé a nagy létszámú, szezonális rendezvényeket. A kiemelt események mellett a hangsúly a jövőben is fenntarthatóan működő, alulról kezdeményezett hétköznapi vagy hétvégi kisközösségi programokon van. A helyi igényekre épülő, nyitott, de ugyanakkor klub-szerűen ismétlődő rendezvények szerepe kiemelkedő.

Kontakt: Horváth Tamás

coworking káptalantóti Pajta parókia

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!