Nagyvázsony – Közösségben a hagyományokért

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

„Nagyvázsony közössége egyedi, unikális, kulturális értékekkel, hagyományokkal rendelkezik.  Fontos, hogy ezeket az értékeket megőrizze, hagyományainkat ápoljuk, tovább adjuk a felnövekvő generációk számára.”

Nagyvázsony közössége egyedi, unikális, kulturális értékekkel, hagyományokkal rendelkezik.  Fontos, hogy ezeket az értékeket megőrizzük, hagyományainkat ápoljuk, továbbadjuk a felnövekvő generációk számára. Ugyanakkor fontos számunkra az is, hogy a helyben tevékenykedő civil szerveződésekkel, helyi közösséggel együtt tudjunk működni, szoros kapcsolatban. A településen élők életminőségét javítani tudjuk, több lehetőséget teremtsünk kikapcsolódásukra. Az általunk megvalósítandó kulturális programokkal, fejlesztésekkel az itt élő lakosok, valamint az ide látogatók igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Településünkön sokféle ember él, vallási, nemzetiségi, illetve kulturális értékeiket tekintve is. Ez a sokféle ember megszólítható jó és nemes célok érdekében. A civilszervezetek tevékenységének támogatása, rendezvényeken való szoros együttműködése éppen olyan fontos számunkra, mint a lakosokat, ide látogatókat kiszolgáló infrastruktúra fejlesztése. Ennek érdekében több civilszervezet is részt vesz, együttműködik rendezvényeinken. Fontos, hogy gyermekeink a sport szeretetében nőjenek fel, mozogjanak, tartozzanak egy közösséghez. Ugyanakkor a kisgyermekek számára fontos, hogy játszótéren, közösségben lehessenek. A helyben szervezett programok mindig erősítik egy adott településen élők helyi identitás tudatát, mindig tükrözik az adott hely hagyományait, közvetítik értékeit.

Kontakt: Fábry Szabolcs

Pajta nagyvázsony

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!