Ragyogjunk EGYÜTT Somogyszentpálon!

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

„A településen élő romák és nem romák közötti kapcsolatot friss, lendületes, elsősorban a fiatalokat bevonó kulturális élményekkel erősítjük tovább.”

A ’Ragyogás Somogyszentpálon’ nevet viselő programunk elsődleges célja a településen lévő közösségi helyek változatos programokkal való megtöltése, ezáltal a helyi lakosok kultúrafogyasztásának elősegítése. A programok összeállítása során figyelembe vettük a település lakóinak érdeklődési körét, építettünk a korábbi sikerekre, ezért számos drámapedagógiai- és művészetterápiás programot fogunk megvalósítani, amelyekhez színházi előadások is kapcsolódnak. A Szociális Street Art Fesztivál az aktív közösségi festészetet gazdagítja tovább a településen, a Roma Hősök programelemei pedig a településen élő romák és nem romák közötti kapcsolatot kívánja erősíteni.

Programjaink illeszkednek a település hosszútávú fejlesztési és kulturális koncepciójába: az újszerű, modern eszközök és kulturális termékek alkalmazásával a településen élő fiatalokat kívánjuk bevonni. A program elsődleges víziója, hogy a friss, lendületes, a fiatalokra nagy mértékben építő, hosszútávon fenntartható kulturális- és közösségi eseményekkel segítse a roma és nem roma közösség közötti kapcsolat erősítését.

Kontakt: Pószáné Szabó Edit

Pajta somogyszentpál

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!