Taliándörögd, ÉrtékPajta Taliándörögdön

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

A Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért célja a térségben lévő ifjúsági szervezetek munkájának koordinációja, segítése, a fiatalok társadalmi kapcsolatainak elmélyítése, a térség civil szervezeteinek összefogása. A civil szervezet 1998-as megalakulása  óta számos konferenciát, műhelymunkát, segítő projektet szervezett az ifjúsági korosztálynak. 2011-től működteti a Pannon Ifjúsági Értékőr  Hálózatot,  amely  ma már a regionális hatókör  mellett  Kárpát-medencei szervezetek munkáját is segíti. Alapítója és fenntartója a Kincsesház Pannon Ifjúsági Népfőiskolának, működteti a Veszprém Megyei Értékek Házát, Kincsesboltot üzemeltet a térség védjegyes termékeiből. Rendszeresen megjelenő kiadványa a KincsesHáz Kürtölő az aktualitásokra koncentrál, módszertani kiadványai a település értékeit és az értékőr hálózat eredményeit dolgozzák fel. A szervezet tevékenysége térségi, de jelentős a Taliándörögd közösségi életében betöltött szerepe is. 

A tervezett program megerősíti terveinket, amelyeket a közösségi tervezésben megfogalmaztunk. Ez stabilizálja a közösségek működését, és lehetővé teszi új programelemek megvalósítását, pl. a művészeti produkciókat, amelyek új színt visznek programkínálatunkba. Szervesen köti össze a helyi kultúrát az idegenforgalmi rendezvények elvárásaival. Lehetővé teszi, hogy ne csak a Művészetek Völgye eseményein jelenhessenek meg művészeti produkciók, hanem a települési identitásba ágyazva is. 

Helyszín: Taliándörögd, Dózsa György u. 2. Köszi-bázis Az épület a település központjában található. Parkolás megoldott, távolsági autóbuszmegálló a közelben 

Kontakt: Hoffner Tibor

Pajta Taliándörögd pajta

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!