Vöröstói Játékfesztivál

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés

- Nem csak gyerekeknek!

Az EKF év egyik legfelszabadítóbb programjának ígérkezik a Vöröstói Játékfesztivál! Május utolsó hétvégéjén a Balaton-felvidék két legkisebb települése, Vöröstó és Barnag lesz a közös játék fellegvára, ahol a társasjáték-rajongók és a pétanque-ozni, e-sportolni szeretők is megtalálják majd a maguk kedvencét. 

Akár családdal, akár barátokkal, vagy idegenekkel játszunk, a közös játék egy izgalmas kísérlet. Legyen a játék fizikai, logikai vagy stratégiai, kooperatív vagy verseny, minden alkalom után kicsit többet tudunk a saját magunkról és a többiekről. Albert Einstein vallotta, hogy a játék a legjobb kutatás – saját képességeink és emberismeretünk felfedezése, kísérlet, amit tudatosan és tudat alatt is folytatunk, és persze örömforrás, amiben elengedhetjük magunkat. Ezt a talán egyértelmű, mégis fontos igazságot fedezte fel újra Vöröstó és Barnag közössége, akik már évek óta összegyűlnek játszani, és a Játékfesztivállal ezt a látogatókkal is szeretnék megosztani. 

Épp ezért a programot úgy terveztük, hogy mindenki által ismert, könnyen játszható klasszikus játékokból, és innovatív, meglepő, kihívást jelentő játékokból is lehessen választani. A társasjátékot keresők nem fognak csalódni, de lesznek sportjátékok, mint méta, papírsárkány-eregetés, footgolf, vagy épp e-bike kincskereső. Az agynak is lesz bőven kihívás, a barchobától anagrammáig. Népek hagyományai, játékkészítő workshopok, termelőipiac, színház és zene gondoskodik a felszabadult fesztiválhangulatról. Vár a Vöröstói Játékfesztivál!

Megvalósító: Hangvető Zenei Terjesztő Társulás Kft.

Időpont: 2023. 05. 27-29.

Helyszín: Barnag, Vöröstó

Honlap: https://jatekfesztival.eu

Partnerek: Barnag Község Önkormányzata, Vöröstó Község Önkormányzata

élő régió

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!