Fructus Labiorum

Advent első hétvégéjétől – december elsejétől – egészen december 17-ig olyan komolyzenei koncertek várják az elcsendesedni vágyó zenebarátokat, amelyek különleges, ünnepi atmoszférát teremtve segítenek ráhangolódni a várakozás időszakára, a karácsony szeretetteljes légkörébe.

A három decemberi hétvégét felölelő koncertsorozat nem véletlenül kapta a FructusLabiorum elnevezést. A szóösszetétel jelentése: „az ajak gyümölcse”, ami ebben az esetben az az énekszó, amely átszövi majd az eseményeket is. A programsorozat alapvető célja, hogy a karácsonyi rohanásban segítsen lelassítani bennünket, hogy visszatalálhassunk önmagunkhoz, hogy elmélyültebben adhassunk teret szívünkben az ünnepi várakozásnak, és lelkileg felkészülten érkezzünk meg a karácsonyi időszakba. 

A páratlan zenei élményt nyújtó adventi koncertek mindegyikére előzetes jegyvásárlással biztosíthatjuk a helyünket. A megvásárolt belépőjegyekből származó bevételnek megfelelő összeget a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménnyel együttműködésben a szervezők teljes egészében arra fordítják, hogy a veszprémi és környékbeli nagycsaládosok ingyen belépőkhöz jussanak a Téli Gyárkert jégkorcsolya-és hófánk pályájára. A belépőjegyek mellett lehetőség lesz adományjegyek vásárlására is – online elővételben és a helyszínen egyaránt.

Zene Koncert klasszikus Ünnepi ragyogás

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!