Hévíz

Hévíz egészen a kezdetektől, már a program kialakítása óta, aktív résztvevője volt az EKF programnak és az együtt gondolkodásnak.

Hiszünk abban, hogy a világ turisztikai térképén együtt, desztinációként megjelenve lehetünk csak sikeresek. Egy-egy turisztikai térség vonzerejének a kulcstényezője a térsége kultúrája és egyedisége, ami az EKF program segítségével még jobban reflektorfénybe kerülhet. Hiszünk abban is, hogy a Balaton Hévízzel együtt még különlegesebb, illetve Hévíz is a Balatonnal együtt nyújt teljes körű élményeket. 

A VEB2023 EKF szakmai iránymutatásával és a térség programjainak összehangolásával teljes éves vendégélményt szeretnénk kialakítani, ami reményeink szerint 2023 után is tovább élhet. Már számos rendezvényterv megszületett a többnapos fesztiváloktól kezdve az éves programsorozatokon át a kiállításokig. A terveink folyamatosan bővülnek és formálódnak, míg a pályázatok beadására a végleges formájukat elérik. Úgy gondoljuk, hogy Hévíz színes kulturális értékeinek köszönhetően számos térségi együttműködéshez tudunk csatlakozni. A kortárs irodalom, a jazz és dixieland, a hagyományos és modern gasztronómia, a római emlékek, a filmművészet, a romkoncertek és az ökológia témakörében is tervezünk térségi és helyi eseményeket.

 

 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!