Küngös

Mi elsősorban lehetőséget kívánunk teremteni a községben működő civil szervezeteknek, hogy bekapcsolódhassanak a VEB2023 EKF 2023 programba. Sok megjeleníthető értékkel rendelkezünk, melyek bemutatása, projektbe foglalása érdekes lehet a program szempontjából.

Ezen kívül szeretnénk fejleszteni a vallásturisztikát lengyel kapcsolataink bevonásával, és helyi termékeink promócióját is fejlesztenénk. Mindezeken kívül ifjúsági együttműködési projektek felkarolását is tervezzük – szeretnénk ilyen típusú kezdeményezéseknek helyet biztosítani Küngösön.

Alapvetően hálózatban gondolkodunk. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy több kezdeményezésben is részt vesz a település. A Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Leader csoport tagja régóta az önkormányzat valamint a község több civil szervezete is.

A Klímabarát Települések Szövetségében is jelen vagyunk. Helybéli gyermekeink Csajág, Balatonfőkajár és Balatonkenese intézményeibe járnak, így a felsorolt községekkel is kiváló kapcsolatot ápolunk. Csajággal közös rendezvénymegvalósításban működünk együtt több éve.

A helyben működő civil szervezetekkel napi kapcsolatban vagyunk, fontosnak tartjuk az állandó egyeztetetést, közös gondolkodást, hiszen ebben látjuk a munkánk sikerét, a község haladását. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!