Hosszúasztal Piknik - Felező

VEB2023 szervezés Kolostorok és Kertek
VEB2023 szervezés Kolostorok és Kertek

Szinte el sem hisszük, de már el is érkezünk az EKF-év feléhez. Részben ennek apropóján, részben pedig egyszerűen csak azért, hogy a januári hóeséses megnyitó után a napsütésben is együtt ünnepelhessünk veletek, elhatároztuk, hogy június 18-án Veszprémben felállítjuk Magyarország leghosszabb asztalát, és egy hatalmas, közös piknikre hívunk mindenkit, aki igazán fontos számunkra.

Szerencsére nagyon sokan vagytok fontosak, ezért is lesz szükségünk egy 1500 méter hosszúságú asztalra, amelyet a Séd-patak partján, a veszprémvölgyi Kolostorok és Kertek területén állítunk fel. A stílszerűen Hosszúasztal Piknik névre keresztelt programunkra várjuk majd Veszprém és a régió lakosait, családokat, baráti köröket, egyesületeket, civil szervezeteket, művészeket, sportolókat, a különböző intézmények és cégek képviselőit, az EKF-program hazai és nemzetközi partnereit, de természetesen azokat is, akik az ország vagy a világ bármely pontjáról erre a hétvégére éppen Veszprémbe érkeznek.

Hozzátok magatokkal a kedvenc harapnivalótokat és a kedvenc italaitokat, mi pedig az abroszokkal leterített asztalok mellett zenészekkel és különböző mutatványos programokkal fokozzuk majd a vidám hangulatot.

Részletek és regisztráció a weboldalon: https://veszprembalaton2023.hu/oldal/hosszuasztal-piknik

Június 14. és 18. között ötnapos örömünnepre várja az érdeklődőket Veszprém és a Bakony-Balaton régió. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program júniusban félidőhöz érkezik és színes programkavalkáddal készül fel a címviselés hátralevő hat hónapjára.

Részletek

piknik hosszuasztal felező

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!