kétezerhuszonhárom best of kiállítás

VEB2023 partner produkció Dubniczay-palota
VEB2023 partner produkció Dubniczay-palota

Válogatott képző- és iparművészeti alkotások, interaktív és helyspecifikus installációk a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programban megvalósult kreatív művészeti projektekből.

A kétezerhuszonhárom best of kiállításon többek között olyan projektek és kiállítások tartalmával, és alkotók munkáival találkozhatunk, mint például Balatorium, Kultháló, Romani Design, Boglár 50, Egry 140, A tér tükrei, Formákon túl, Glass Focus, Keserü Ilona, Maurer Dóra, Bak Imre, Szabó Dezső, Szalontai Ábel, Toroczkai Csaba, Kiégő Izzók.

"A kiállításra kerülő tárgyak itt nem csupán bemutatott tételek, hanem emlékekkel és élményekkel feltöltött műalkotások, amelyek tanúi és eredményei 2023-as nagy évünknek, és egyben bíztatást is hordoznak a jövőre: Veszprém képes és készen áll arra, hogy a hagyományos és kortárs művészeti értékek és törekvések elkötelezett és hiteles képviselője legyen nem csupán a hazai, de az európai kulturális térben is." - Can Togay, , művészeti és kreatív főtanácsadó, VEB2023 EKF.

A "kétezerhuszonhárom best of" kiállítás március 8. és augusztus 25. között látogatható a veszprémi Dubniczay-palotában.

A kiállítást minden héten egyéb programok és workshopok kísérik.

kétezerhuszonhárom

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!