Veszprémi Petőfi Színház – Ragyogj! programok

VEB2023 szervezés Veszprémi Petőfi Színház
VEB2023 szervezés Veszprémi Petőfi Színház

Éva almája című cirkuszi show-műsor

Különleges színházi-cirkuszi show a Veszprémi Petőfi Színházban! Egy előadás a tiltott gyümölcsről - Éva Almája címmel, melyben egy egyedülálló időutazásra invitálunk mindenkit! Kodák Anna és Zsilák Olivér sajátosan mutatják be az emberiség teremtését a cirkuszművészet különböző zsánerein keresztül: páros akrobatika, hajlékonyság, labda- és karika manipuláció, erő, ügyesség, légtorna és komikum.

Magyar virtus - Hungarikum - Operett fergeteg

Különleges helyszínen, Veszprém szívében. Szíveket-lábakat megdobogtató, a leghíresebb operett slágereket felvonultató zenés összeállítás a Veszprémi Petőfi Színház művészeitől 11 órától a Kossuth utcán az EKF pont előtt, 12 órától a Balaton Pláza területén, 13 órától pedig a StopShop területém.

Minden napra egy Petőfi

Színházunk névadója születésének 200. évfordulója alkalmából induló programunk 2023. január 1-jén veszi kezdetét. A kezdeményezés során az év minden napján egy Petőfi Sándor verssel kedveskedünk az online médiában, így emlékezve meg egyik legnagyobb költőnkről. A kezdeményezésre nem csak Társulatunk tagjai, hanem nézőink, és minden szavalni szerető, vágyó, Petőfi Sándor verseit kedvelő jelentkezőt várunk! A megnyitó alatt programunk 21. részét délelőtt – a Színház előcsarnokában kialakított stúdióban – rögzítjük és a közösségi médiafelületeken élőben sugározzuk.

Veszprém színház Megnyitó petőfi

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!