Sebastian Schub (DE/GB) koncertek

VEB2023 szervezés Papírkutya
VEB2023 szervezés Papírkutya

Sebastian Schub az Egyesült Királyság egyik legkiemelkedőbb feltörekvő művésze.

A koncertek időpontjai

2023.01.17., 19:00-20:30

2023.01.18., 19:00-20:30

2023.01.19., 19:00-20:30

"kétségtelenül egy olyan tehetség, akire a következő évben figyelni kell" 

Hot Press Magazine
A Spotify-on "Paradise" című debütáló slágerének több mint 1 millió lejátszásával és 3 év alatt több mint 500 élő koncerttel a háta mögött Sebastian Schub ígéretes zenei karrierje egyre nagyobb lendületet vesz, és népszerűsége továbbra is töretlen.

Lenyűgöző színpadi megjelenése, dinamikus dalszerzői stílusa és erőteljes hangja jellemzi Sebastian Schubot, aki a természet erejét hordozza magában, és bárhová megy, mindenhol felkapják az emberek utána a fejüket. Zeneileg valahol a kortárs ír folk és a zord amerikai soul és blues között lebeg, de hatásainak eklektikus keveréke és zenei skálája feszegeti e műfajok korlátait.

Sebastian nemrég lépett színpadra a The Coronas londoni főműsorában a Shepherds Bush Empire-ben, és új kislemeze, a "4AM" sikeresen debütált Daniel Pascoe a BBC bemutatja című rádióműsorában.

Sebastian eredetileg London utcáin találta meg zenei ambícióit. A róla készült videók több százezres nézettséget értek el az Instagramon és a YouTube-on, ami további együttműködéseket eredményezett más kiemelkedő utcai előadókkal, például az ír Allie Sherlockkal.

Sebastian azonban az utcasarkokon és hídfelüljárókon túlmutató hírnévre és dicséretre tett szert. Gyakran lehet őt megtalálni a Sofar Sounds egyik titkos show-ján, Dublin leghíresebb dalszerzői köreinek központjában, vagy Camden-ben a közismert tehetséggondozó és zenei helyszínének színpadán, a Spiritual Barban - egy olyan helyen, amely többek között felfedezte Michael Kiwanuka-t és Jade Bird-öt.

Sebastian jelenleg a "Waiting for the Encore" című EP-jét adja ki, míg a következő és egyben egyik utolsó kislemeze, a "Shape of the World" pedig idén novemberben jelent meg.

Zene Megnyitó

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!