Éjszakai buszjáratok és vonat segíti a hazajutást a Veszprém Blues Fesztivál alatt

Jó hírünk van, otthon lehet hagyni az autót: Székesfehérvár, Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Tapolca, Ajka és Zirc felé közlekednek a Volánbusz éjszakai járatai, és egy mentesítő vonat is indul Budapestre.

Több, mint húsz nemzetközi előadó, köztük a műfaj legnagyobb ikonjai, valamint hazai sztárok – ez a Veszprém Blues Fesztivál, amely április 13-16. között zajlik több veszprémi helyszínen. A fesztivál nem egyszerűen egy nagy műfaj patinás hagyományai előtt tiszteleg, hanem a kortárs blues elevenségét és könnyűzenét átható erejét mutatja be a közönségnek.

És hogy mindenki felszabadultan élvezhesse a jó koncerteket, most már azt sem kell sorsolással eldönteni, ki legyen a sofőr, amikor a Veszprém Blues Fesztiválra tervezitek a közlekedést, hiszen április 14. (péntek) és 17. (hétfő) között éjszakai járatok segítik a hazajutást Veszprémből a környező településekre.

Az éjszakai járatok április 14-én hajnali 1:30-kor, 15-én és 16-án hajnali 2:30-kor, valamint 17-én hajnali 0:05-kor indulnak. A járatok Veszprém belterületén csak felszálló utasok részére, a további megállóhelyeken csak leszálló utasok részére állnak meg. 

A járatok a következő településekre indulnak:

Ajka
Balatonalmádi
Balatonfüred
Siófok
Székesfehérvár
Tapolca
Zirc

Emellett a Budapest felé is könnyebb lesz a közlekedés, hiszen a MÁV április 15-től indítja a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozathoz kapcsolódó Veszprém-Budapest-Déli pályaudvar között szombat éjszakánként közlekedő mentesítő gyorsvonatát.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!